Anti-virus-beschermingsfolie

CoverSafe

Wat is CoverSafe®?

Coversafe® is een zelfklevende film met uitzonderlijke antimicrobiële eigenschappen. De film is eenvoudig aan te brengen op elk type ondergrond, zoals tafels en deurklinken. Effectief tegen virussen, bacteriën en ziektekiemen en schimmels. Coversafe® beperkt sterk de virale en bacteriële verspreiding en beschermt de bevolking. De Coversafe® antimicrobiële film bevat de natuurlijke en revolutionaire technologie van het bedrijf PYLOTE.

Virus

Virussen

Vernietigt virussen en bacteriën. De anti-microbiële werking van Coversafe® beschermt effectief tegen virussen, bacteriën en schimmels, waaronder het covid-19 coronavirus! 

Natuurlijke werking

Natuurlijke werking

Coversafe® zorgt op natuurlijke wijze voor microbiële ontsmetting van oppervlakken. De werking van Coversafe® is huidvriendelijk en ook voedselveilig (in tegenstelling tot alternatieve folies op basis van zilverionen).

Veilig en schoon

Veilig en schoon

Gebruikelijke reinigingsproducten, zoals zeep, bleekmiddel en ontsmettingsmiddel, tasten de de anti-microbiële werking van Coversafe® niet aan.

Effectief

Bewezen effectief

Coversafe® voorkomt verdere verspreiding van virussen, bacteriën en schimmels. De folie beschermt tegen onder andere griep, buikgriep en salmonella. De anti-microbiële werking van Coversafe® is getest en aangetoond door onafhankelijke en geaccrediteerde laboratoria. De folie vernietigt de meeste micro-organismen, waaronder het covid-19 coronavirus! 

Toepassingen

Scholen en kinderdagverblijven

Scholen en kinderdagverblijven

Tafels, balies en kassa's

Tafels, balies en kassa’s

Betaal- en geldautomaten

Betaal- en geldautomaten

Verpleeg- en verzorgingshuizen

Verpleeg- en verzorgingshuizen

Horeca

Horeca

Deurgrepen

Deurgrepen

Hoe werkt het?

24 UUR PER DAG BESCHERMING, VIER JAAR LANG!
De Coversafe® folie is voorzien van minerale micropartikels. Dat zijn kleine bolletjes die op natuurlijke wijze reactieve deeltjes genereren uit het vocht dat in de lucht of bijvoorbeeld op handen aanwezig is. Deze reactieve deeltjes zorgen voor een continue microbiële ontsmetting van oppervlakken door ziektekiemen te vernietigen. Coversafe is overal en op elke ondergrond aan te brengen en laat zich ook weer eenvoudig en zonder lijmresten verwijderen. De katalyserende werking van de minerale microsferen in Coversafe raakt nooit uitgeput. De anti-microbiële eigenschappen van Coversafe blijven daardoor maar liefst 4 jaar lang stabiel, 24 uur per dag.

ONAFHANKELIJKE EN GEACCREDITEERDE LABORATORIA
Coversafe® vernietigt de meeste micro-organismen, waaronder het 229E coronavirus. Het is ook effectief tegen veel voorkomende epidemieën zoals gastro-enteritis, H1N1-griep of conjunctivitis. Alle tests worden uitgevoerd volgens de normen JIS Z 2801, ISO 22196 en ISO 21702 door onafhankelijke en geaccrediteerde laboratoria.

Mogen we je helpen met een betere bescherming?

Menu