Wie zijn we?

Beatrice Prins

Beatrice Prins
Enthousiaste en goedlachse Grafisch Vormgever en Accountmanager. Uitwerken en drukklaar maken van bestanden, offertes op maat maken, vraagbaak voor materiaalkeuze.

Met ruim 25 jaar ervaring goed in regelen en snel schakelen. Een groot netwerk en meestal aan een half woord genoeg. Altijd meedenkend en op zoek naar de beste oplossing voor jou, zodat jij met je bedrijf beter gezien wordt.  ‘Breinstormen’ en samen groeien! Koffie?

Reine Hak

Reine Hak
All-round Grafisch Vormgever en Signmaker met passie voor alles wat met letters, logo’s en beelden te maken heeft. Goed inzicht in vlakverdeling en typografie waardoor er mooie en duidelijke (reclame)uitingen ontstaan. Door een goede product- en materiaalkennis komen we bij productie en/of eindmontage niet voor ongewenste verrassingen te staan.

Denkt mee wat de klant wil (en kan) binnen de gestelde mogelijkheden. Adviseert ook wanneer dat gewenst is. Komt soms met verrassende ontwerpen, maar altijd met als basis dat de herken- en leesbaarheid voorop dient te staan. Ook een technisch DTP-er in hart en nieren, zorgt ervoor dat de bestanden print en/of druktechnisch voldoen voor de juiste productieprocessen.

Voor Apple gerelateerde soft- en hardware vragen vaak ook een vraagbaak en probleemoplosser.

Gaan we een mooie samenwerking aan?

Menu